تــازه های عـــلم و فنــــــاوری

ساخت وبلاگ

سامسونگ در فروش موبایل از نوکیا پیشی گرفت و به پادشاهی ۱۴ ساله نوکیا بر دنیای موبایل پایان داد. بر اساس آمارها در سه ماهه اول ۲۰۱۲ نوکیا ۸۳ میلیون موبایل فروخته است، در حالی که سامسونگ ۹۲ میلیون. در دنیای پر تلاطم موبایل ۱۴ سال در مقام اول قرار داشتن، کاری بس مشکل و شگفت انگیز است، اما کاهش تدریجی نوکیا در سال های اخیر دلایلی بسیار خاص دارد.که 5 مورد از مهمترین ها را  ذکر میکنیم:
نوکیا بسیار کند عمل کرد
نوکیا یک پیشگام در بازار موبایل های هوشمند بود. در حقیقت او بود که معنای اسمارت فون را با سری ۶۰ سیمبین خود در سال ۲۰۰۲ به دنیا فهماند. اما پس از آن، روند رشد سیستم عامل بسیار کند دنبال شد. طی پنج سال سیمبین تغییر چندانی نکرد و امکان خاصی به آن اضافه نشد.

اندروید (برای سامسونگ) رایگان است و ویندوز فون (برای نوکیا) پولی
سرعت عمل سامسونگ تنها علت برتری نبود. برتری دیگر چند سیستم عاملی بودن این شرکت بود. سامسونگ علاوه بر اندروید و ویندوز فون، برای روز مبادا، بادا (Bada = سیستم عامل متعلق به خود سامسونگ) را نیز زنده نگه داشته. اما فعلا اندروید رایگان و کارامد، برگ برنده اصلی سامسونگ است.
عدم جلب رضایت هیچ یک از طبقه های بازار
نوکیا نه تنها در دنیای اسمارت فون ها کند عمل کرد و طبقه بالا را از خود رنجاند، که طبقه میانه و پایین بازار را نیز در نظر نگرفت. سایر شرکت های رقیب مانند اچ تی سی، هوایی و ZTE با هدف قرار دادن طبقه میانه و پایین مانند بازارهای چین ضربه سخت دیگری به نوکیا وارد کردند.
نوکیا با کلاس نیست
گرچه موبایل های پاره آجری قدیمی نوکیا - و بازی مار (Snake) روی آنها - حس نوستالژی آدم را بالا و پایین می کند، اما این مسئله هم یک مشکل دیگر نوکیا است. مشتریان، خصوصا نوگراها، نام نوکیا را چیزی متفاوت از تکنولوژی حس می کنند. و در دنیای حاضر، داشتن جدیدترین و درخشنده ترین گجت اهمیت اصلی را دارد.
نوکیا مرد عمل نبود
یکی از برتری های اصلی سامسونگ و سایر شرکت ها نسبت به نوکیا عکس العمل های سریع شان بود. سامسونگ با موبایل سرامد زمان خود، گالاکسی اس توانست پاسخ خوبی به امکانات آیفون بدهد. اما نوکیا هیچ وقت در برابر برگ های برنده و موبایل های خاص شرکت های رقیب، چیزی رو نمی کرد و حرفی برای گفتن نداشت.

کشتی Blue Marlin‌ بزرگترین کشتی باربری در نوع خود محسوب می‌شود که قادر به حمل کشتی، زیردریایی و حتی سکوهای عظیم نفتی است.
کشتی باربری Blue Marlin در سال ۱۹۹۹ میلادی به بهره برداری رسید. طول کشتی ۲۱۷ متر و ارتفاع بدنه ۴۲ متر است؛ طول عرشه نیز به اندازه دو زمین فوتبال است و حداکثر سرعت کشتی با بهره مندی از یک موتور دیزلی با قدرت ۱۷ هزار اسب بخار در حدود ۱۳ گره دریایی است.
این کشتی باربری سال گذشته با حمل سکوی نفتی ۶۰ هزار تنی Thunder Horse‌ از کره جنوبی تا خلیج مکزیک، رکورد جدیدی را به نام خود ثبت کرد و قرار است در ادامه رکورد شکنی های خود یک ناو عظیم هواپیمابر را از اسپانیا تا استرالیا حمل کند.
اگرچه کشتی باربری Blue Marlin در حال حاضر بزرگترین نمونه در نوع خود محسوب می شود، ‌اما محققان کره ای نمونه مشابهی را در دست ساخت دارند و آن کشتی باربری Dockwise Vanguard با هزینه ای بالغ بر ۳۷۳ میلیون دلار است که تا پایان سال جاری میلادی آماده می‌شود و قادر است تا ۱۱۰ هزار تن بار را حمل کند.

اولین آسانسور تجاری كه در سال 1857 توسط شركت اوتیس نصب شد، با سرعت 12 متر در دقیقه بالا می‌رفت اما اكنون آسانسورهای شركت میتسوبیشی الكتریك با استفاده از فناوری جدید این شركت می‌تواند ارتفاع 609 متری برج شانگهای چین را با سرعت 18 متر در ثانیه بپیماید.

با پایان یافتن ساخت این برج در سال 2014، مسافران می‌توانند با این آسانسورها از لحظه ورود تا عرشه رصد در نزدیكی نوك برج را در كمتر از یك دقیقه طی كنند.
 
آسانسور جدید میتسوبیشی مانند محصول اولیه اوتیس با قرقره حركت می‌كند. این آسانسور از مجموعه‌ای از كابلهای فولادی در یك سو و یك وزنه تعادل 13 تنی در سوی دیگر برخوردار است. یك موتور 310 كیلوواتی در بالای محور آسانسور به بالا و پائین بردن آن از طریق چرخاندن قرقره می‌پردازد.

یك رایانه مركزی به تعیین زمان و نظم خاص حركت آسانسورها برای خدمات رسانی به مسافران می‌پردازد. هدف این است كه مدت زمان انتظار مسافران كاهش یافته و از سوی دیگر از حركت دو آسانسور در كنار هم جلوگیری شود.

پوشش‌های آلومینیومی در بالا و پایین مجموعه باعث كاهش مقاومت هوا و صدای باد در سرعت بالا خواهد شد.

برای ایمنی مسافران، از سرامیك در چرخ دنده‌های ایمنی به دلیل مقاومت بالای آن در برابر حرارت، شوك و سایش به همراه یك میانگیر روغن هیدرولیك به عنوان جذب شوك در پایه استفاده شده است.

«کریستال لاگون» بزرگترین استخر سرباز جهان در »الگاربو» شیلی قرار دارد؛ این استخر با نیم مایل مساحت و ظرفیت ۶۶ گالون آب بزرگترین استخر به اندازه یک دریاچه آب در خود نگه می دارد.

اقیانوس زیبای آرام در کشور شیلی ،  در شهر سن آلفونسو دل مارس شاهد  استخر بزرگی است که لقب «بزرگترین استخر دنیا» را به خود گرفته است. به گفته مدیر این مجموعه عظیم استخر را با 66 میلیون گالن از آب شفاف دریا پر کرده اند.

عمق این استخر در برخی نقاط به حدی است که به راحتی قایقی موتوری می تواند در آب شناور شود.


در زیر برخی مشخصات این استخر زیبا را ذکر کرده ایم:



طول: 3323 فوت
مساحت: 80937 متر مربع(20 جریب)
عمق: به 115 فوت
میانگین دمای منطقه: 26 درجه سانتی گراد
برآورد هزینه ساخت و ساز: 1 بیلیون پوند
هزینه نگهداری: 2 میلیون پوند سالانه
زمان ساخت و ساز : تقریبا پنج سال

نام این مجموعه در رکوردهای جهانی گینس نیز به ثبت رسیده است.


از سال 2010 این دختر خانم به سکسکه ای دچار شد که به هیچ وجه قطع نمیشد.

او هرچیزی که برای رفع سکسکه به ذهنش میرسید امتحان کرد، از خوردن آب نمک و آشامیدن آب به صورت وارونه تا خوردن یک قاشق شکر و فوت کردن در پاکت، اما هیچکدام از اینها تاثیر گذار نبود و همین مسئله باعث شد وی به فکر اختراع چیزی باشد که سرنوشت این بانوی نوجوان را تغییر داد.
 

او سال گذشته موفق به ساخت یک معجون برای توقف سکسکه شد و اکنون به دنبال ثبت این اختراع است.


این معجون ترکیبی از سرکه سیب و شکر و آب و نوعی آبنبات چوبی است. او در حال حاضر به فکر راه اندازی خط تولید اختراع جدیدش است و یک گروه را در این زمینه رهبری میکند.

او این معجون شگفت آور را در آشپزخانه خانه شان ساخت و به همین سادگی توانست بانوی خلاق سال باشد.


گزارشات حاکی است، طراحان بدافزار Flamer در روزهای اخیر از طریق تعدادی از Serverهای کنترل کننده این ویروس (C&C Servers) فرمان‌های جدیدی را برای سیستم‌های آلوده شده ارسال کرده‌اند. این فرمان‌ها در واقع دستور خودکشی به بدافزار Flamer است و باعث می‌شود که این بدافزار خودش را از روی سیستم‌های آلوده Uninstall کند!

تمام سیستم‌های آلوده‌ای که فرمان خودکشی را دریافت کرده‌اند ویروس Flamer از روی آنها بطور کامل حذف شده است و دیگر هیچ اثری از آن دیده نمی‌شود.

همانگونه که پیشتر گفته شد ویروس Flamer دارای ساختاری ماژولار است.

در تحلیل‌های گذشته مشخص شده بود که یک ماژول بنام SUICIDE (که بسیار شبیه Browse32.ocx است) در بدافزار استفاده شده است که کار آن خودکشی ویروس بوده است. اما در ارسال فرمان خودکشی اخیر مهاجمان از آن استفاده نکرده‌اند.

ویروس برای خودکشی خود لیستی طولانی از فایل‌ها و Folderهای مختلف را حذف می‌کند و سپس با استفاده از کاراکترهای تصادفی آنها را(OverWrite) رونویسی می‌کند تا فایل‌های متعلق به ویروس به هیچ وجه و با هیچ ابزاری قابل بازیابی نباشند.
به نظر می‌رسد انگیزه اصلی مهاجمان از حذف ویروس از سیستم‌های آلوده، سعی در پنهان نگه داشتن زوایای ناشناخته عملکرد این ویروس بوده است و دور از ذهن نیست که مهاجمان پس از این عقب‌نشینی، درصدد حمله مجددی باشند.


یکی از کارشناسان ارشد یوفو (جسم خارجی پرنده) در بریتانیا احتمال مشاهده موجودات بیگانه فضایی را در زمان گردهماییهای جامعه بین‌المللی چون بازیهای المپیک لندن مطرح کرده است.
 نیک پاپ، کارشناس ارشد یوفو در بریتانیا که طی دو دهه گذشته در وزارت دفاع این کشور فعالیت کرده اظهار داشت: رویدادهای گروهی تابستان چون بازیهای المپیک لندن می تواند زمان مناسبی برای موجودات فضایی باشد تا خود را به انسان نشان دهند.
وی هشدار داد: درحالی که در گردهماییهای جمعی تابستانی همه مراقب حملات تروریستی هستند باید یک چشم را به آسمان داشته باشیم و برای یک رویداد دیگر آماده باشیم.
وی بیشتر به مواردی علاقمند است که فرد شاهد خلبان بوده یا یوفوها از طریق رادار دنبال شده اند.
وی اظهار داشت: در وزارت دفاع بریتانیا این باور عمومی وجود دارد که موجودات فضایی ما را از طریق پخش رادیویی و تلویزیونی دنبال می کنند. مسئله ای که زمانی تنها سوژه فیلمهای علمی تخیلی بود اکنون توسط گروه های دولتی به عنوان حقیقت دنبال می شود.
این کارشناس یوفوها هشدار داده است که دولت باید برای بدترین سناریوها یعنی حمله بیگانگان فضایی به زمین آماده باشد.
اشیای ناشناس پرنده (بشقاب پرنده) یا یوفو اصطلاح رایج برای هر پدیده هوایی که علت آن نمی‌تواند به آسانی و یا بلافاصله توسط ناظر شناخته شود، است.

##@بهاران@##...
ما را در سایت ##@بهاران@## دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سیدسعیدبهروز saeed1350 بازدید : 351 تاريخ : دوشنبه 7 اسفند 1391 ساعت: 15:15