تــازه های عـــلم و فنــــــاوری

ساخت وبلاگ


مدتی است که لری پیچ مدیرعامل گوگل کمتر در انظار عمومی ظاهر می شود و شایعاتی در مورد سلامت او دهان به دهان منتقل می شود. حالا او به کارمندان گوگل گفته که «هیچ مشکل جدی وجود ندارد» و تلاش کرده به آنها در مورد سلامت خودش اطمینان بدهد.

موضوع از این قرار است که او به علت مشکلی که ماهیت آن اعلام نشده دچار مشکل در صدا شده و همین موضوع سبب شده که قادر به حضور در چند برنامه مهم گوگل نباشد. ضمن اینکه گفته شده مدیرعامل گوگل به خاطر همین مشکل امکان حضور در کنفرانس هفته آینده این شرکت را ندارد.

مدیرعامل ۳۹ ساله گوگل هفته گذشته نیز در جلسه سالیانه سهامداران گوگل حاضر نبود و اریک اشمیت در این مراسم گفت که او صدایش را از دست داده است.

گفته می شود که آقای پیچ همچنان کارهای مدیریتی روزمره را به عهده دارد اما به او گفته شده که باید به صدایش استراحت بدهد. تمام این رخداد ها سبب شده که سوالات مختلفی در مورد سلامت مدیرعامل گوگل مطرح بشود.

در طرف دیگر دکتر بست که یک متخصص جراحی سر و گردن است به سوال خبرگزاری رویترز اینگونه پاسخ داده که معمولا وقتی به یک بیمار استراحت مطلق صدا داده می شود که خونریزی در تارهای صوتی داشته یا اینکه یک جراحی در حنجره انجام داده است. خونریزی در تارهای صوتی مشکل خطرناکی نیست اما مشکلات متعددی می تواند سبب شود که نیاز به جراحی حنجره وجود داشته باشد.

البته داستان بیماری استیو جابز و مرگ او به خاطر سرطان پانکراس یکی از دلایلی است که حساسیت روی این موضوع را بالا برده است. فعلا گوگل سعی کرده در این مورد اطلاعات زیادی منتشر نکند باید ببینیم حال لری پیچ واقعا خوب است یا اینکه در حال دست و پنجه نرم کردن با یک مشکل جدی است؟


اگر چه این اتومبیل ها گرانتر از انواع بنزینی یا گازوئیلی هستند، اما فواید زیست محیطی شان و اینکه دیگر لازم نیست نگران تغییر قیمت سوخت باشید، می تواند تا حد زیادی این قیمت بالاتر را توجیح پذیر نماید.

انواع ماشین های الکتریکی:

ماشین های الکتریکی باتری دار (Battery‪-‬electric vehichle) یا BEV نوعی از ماشین های برقی است که برای حرکت کاملا وابسته به باتری شان هستند. از این گروه می توان به ماشین هایی چون نیسان Leaf با قیمت ۳۵۲۰۰ دلار، میتسوبیشی i‪-‬MiEV با قیمت ۲۹۹۷۵ دلار یا فورد Focus Electirc با قیمت ۳۹۲۰۰ دلار اشاره کرد. هنگامی که شارژ باتری یک ماشین BEV تمام شود، این ماشین متوقف شده و دیگر قادر به حرکت نیست. درست مانند اینکه ماشین معمولی شما بنزین تمام کرده باشد.

تا چه فاصلهای میتوانیم رانندگی کنیم ؟
 
به طور معمول با BEV می توانید یک روز کامل را به کارهای تان در شهر رسیدگی کنید. یعنی اینکه در یک شهر بزرگ می توانید با یک بار شارژ ماشین الکتریکی تان، حداقل ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر مسافت درون شهری را با توجه به چراغ های راهنمایی و توقف های ترافیکی، بپیمایید. برای مثال یک ماشین Coda Sedan با قیمت ۳۷۲۵۰ دلار می تواند با هر بار شارژ تا ۱۴۰ کیلومتر مسافت را بپیماید. این میزان برای فوکوس الکتریک فورد ۱۲۲ کیلومتر، در نیسان لیف ۱۱۷ کیلومتر و برای میتسوبیشی ۹۹ کیلومتر است.
در ماشین های با برد توسعه یافته هم این میزان با یک بار شارژ و یک باک بنزین، به حدود ۵۶۵ کیلومتر یا بیشتر می رسد.

چقدر طول میکشد تا ماشین الکتریکی مان شارژ شود ؟


مدت زمان شارژ ماشین بازه بسیار بزرگی را شامل می شود و بستگی مستقیم به مدل ماشین و نوع شارژر مورد استفاده دارد. برای مثال با استفاده از یک پریز دیواری ۱۱۰ ولت، نیسان لیف به ۲۰ ساعت زمان جهت شارژ کامل نیاز دارد، در صورتی که با یک شارژر ۲۲۰ ولت این زمان به ۷ ساعت کاهش می یابد. اما با شارژرهای ۴۸۰ ولت که در ایستگاه های شارژ عمومی استفاده می شوند، شما می توانید نیسان را تنها در ۲۵ دقیقه به میزان ۸۰ درصد ظرفیت باتریش شارژ کنید.

اگر به فضانوری علاقمند هستید، خبر خوب این است که یک شرکت تجاری به زودی بلیط سفر به ماه را به فروش می رساند. اما خبر بد این است که قیمت هر بلیط سفر حدود ۱۵۵ میلیون دلار خواهد بود.

این شرکت از چهار سفینه فضایی قدیمی روسیه برای ارسال مسافرین به فضا استفاده خواهد کرد و البته گفته شده که قطعات مهم الکترونیکی در آنها بازسازی شده است. این چهار سفینه روسی با موشک های سایوز به فضا پرتاپ می شوند و مسافر را تا مدار ماه می برند. البته این سفینه روی ماه فرود نمی آید و فقط به دور مدار ماه خواهد چرخید. سفری که برای هر مسافر حدود ۶ ماه طول می کشد.

این شرکت خصوصی به نام Excalibur Almaz در سال ۲۰۰۵ در جزیره خودمختار من تاسیس شده و صاحبان آن تا به حال ده ها میلیون دلار خرج راه اندازی سفر فضایی شان کرده اند. به امید اینکه میلیاردر ها را ترغیب کنند یک سفر متفاوت ۱۵۵ میلیون دلاری داشته باشند. در واقع تحلیل های مختلف هم نشان میدهد که در سال های آینده گردشگری فضایی یکی از تجارت های بزرگ میلیارد دلاری خواهد بود و به همین خاطر شرکت های مختلفی در نقاط مختلف دنیا روی این صنعت سرمایه گذاری کرده اند.

البته فعلا هر کسی نمی تواند روی سفر به ماه حساب باز کند اما احتمالا تا ۲۰ سال دیگر، بلیط سفر به ماه آنقدرها هم گران نخواهد بود.

بعد از کپی کردن از جنرال موتورز، ب ام و و مرسدس بنز در صنعت خودروسازی چین، حالا یک کارخانه چینی که به نظرش قیمت ماشین‌های لامبورگینی بیش از اندازه گران است، برای علاقه‌مندان این خودرو در چین لامبورگینی‌های ارزان ساخته است.
در حال حاضر ارزانترین مدل لامبورگینی گالاردو در چین سه میلیون و پانصد هزار یوان است و برای خرید یک آوانتادور باید شش میلیون و ۴۵۰ هزار یوان پول داد.


اما این کارخانه چینی خودرویی شبیه به لامبورگینی را برای مشتریانش به قیمت ۴۲۰ هزار یوان می‌سازد. اما برای این پول موتوری که روی این لامبورگینی سوار می‌شود به جای دوازده سیلندر خودرجینی، یک موتور ۲.۲ لیتری تویوتا است که شتاب صفر تا صد کیلومترش از ۹ ثانیه بیشتر است و حداکثر سرعتش هم به دویست کیلومتر در ساعت نمی‌رسد.

اما از بیرون هیچ فرقی با یک لامبورگینی ندارد و فقط ماشین‌بازهای چینی می‌فهمند که این ماشین تقلبی است. برای هرچه بیشتر نزدیک‌شدن به لامبورگینی مشتریان این نمونه تقلبی می‌توانند سوییچ و لاستیک‌های اصل لامبورگینی را هم روی ماشین خود سفارش دهند و اگر موتور تویوتا برایشان کم باشد موتورهای هشت سیلندر و شش سیلندر هم می‌شود برای ماشین خرید.

شاید این اولین قدم چینی‌ها برای فتح بازار خودروهای سوپر اسپرت جهان در آینده باشد.


بزرگترین شرکت تولید کننده نرم افزار روز دوشنبه
۲۸ خرداد ماه از تبلت جدید خود با نام “مایکروسافت سرفیس” رونمایی کرد که گفته می شود سرانجام این تبلت می تواند رقیب جدی برای آی پد تلقی شود.

تبلت “مایکروسافت سرفیس
”  (Microsoft Surface)
از شرکت مایکروسافت با هدف کار کردن با ویندوز ۸، سیستم عامل جدید این شرکت طراحی شده است.
این شرکت هنوز پیشگام سیستمهای عامل کامپیوتری در بازار است و روی بازگشت مصرف کنندگان به سیستم عامل آشنای خود که همان ویندوز است حساب باز کرده است.
این تبلت نخستین حضور مایکروسافت در عرصه سخت افزار کامپیوترهای شخصی است که پس از سالهای صورت گرفته است.

المر مدیر عامل ماکروسافت بزرگترین ابزار مایکروسافت را در نشست مطبوعاتی لس آنجلس نمایش می دهد،
این تبلت دارای ویژگیهایی است که آن را بیشتر به یک لپ تاپ نزدیک می کند تا یک تبلت، در میان برخی از ویژگیهای آن می توان به صفحه کلید داخلی آن اشاره کرد که می تواند این وسیله را برای کاربران در عرصه تجارت بسیار جذاب جلوه دهد.

این حقیقت که مایکروسافت از سیستم عامل ویندوز ۸ برای این تبلت در کنار لپ تاپها و کامپیوترهای روی میزی استفاده می کند می تواند به این معنا باشد که کاربر به سادگی میان دستگاه های مختلف حرکت کند.
این تبلت دارای ضخامت ۹٫۳ میلیمتری است و نسخه ویندوز RT ، همراه یک پایه و صفحه کلیدی که بخشی از پوشش دستگاه را تشکیل می دهد و کمتر از ۶۸۰ گرم وزن دارد.

این دستگاه با هدف کارکرد به عنوان تبلت و لپ تاپ طراحی شده است

در مقایسه این تبلت با آی پد می توان گفت که وزن آی پد از سرفیس ۲۴ گرم سبک تر است، اما ضخامت سرفیس یک میلیمتر از آی پد کمتر است. سرفیس صفحه نمایش ۱۰٫۶ اینچی دارد و صفحه نمایش آی پد ۹٫۴ میلیمتر است. سرفیس از پورت یو اس بی برخوردار است اما این قابلیت در آی پد وجود ندارد.


ضربه مغزی و ابتلا به سندرمنبوغ اکتسابی، یک شهروند آمریکایی را به نابغه موسیقی تبدل کرده است.
«درک آماتو» در سال ۲۰۰۶ میلادی و به دلیل اصابت سرش به استخر، دچار ضربه مغزی و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد. این ضربه باعث بروز سردردهای شدید و از دست رفتن بخشی از قدرت شنوایی «آماتو» شد، اما پس از این حادثه توانایی ویژه ای در وی بروز کرد.
«آماتو» مدتی پس از این حادثه به طور اتفاقی در منزل یکی از دوستانش پشت پیانو نشسته و شروع به نواختن حرفه‌ای پیانو کرد، درحالی که هیچ آموزش ویژه ای در این زمینه ندیده بود.
دکتر «اندرو ریوز» متخصص مغز و اعصاب در خصوص علت بروز این حالت در این بیمار که اکنون گفته می‌شود نابغه‌ای در موسیقی است، تأکید کرد: این بیمار دچار وضعیت خاصی موسوم به سندرم ساوانت یا نبوغ اکتسابی(Acquired Savant Syndrome) شده که در اثر ضربه شدید به سر و تغییر شیمی مغز روی داده است. سندرمی که این بیمار به آن مبتلا شده است از نوع بسیار نادر بوده و ترکیبی از توانایی های مختلف موسیقی و بصری است. «درک آماتو» اکنون فعالیت خود را به عنوان یک موسیقدان حرفه ای پیگیری می کند.محققان سندرم ساوانت یا نبوغ اکتسابی را یک بیماری ژنتیکی یا اکتسابی می دانند که باعث ایجاد مهارت های استثنائی در حوزه های خاص مانند نواختن موسیقی می‌شود. در جهان حداقل ۳۰ بیمار وجود دارند که به دلیل ضربه مغزی به سندرم ساوانت مبتلا و از توانایی های بالای موسیقی یا ریاضی برخوردار شده‌اند.


این روزها هواپیماهای بدون سرنشین با انتقادهای مختلفی مواجه شده اند.

اما همچنان مدل های جدیدی می بینیم که معرفی می شود. به تازگی شرکت Northrop Grumman جدید ترین پرنده خود را با نام MQ-4C BAMS Triton رونمایی کرد.


این هواپیما در حدود ۴ سال تحت توسعه و طراحی بوده است، حدود ۱۴ متر طول دارد و در هر ماموریت خود می تواند حدود ۷ میلیون کیلومتر مربع را بررسی کند. الگو برداری طراحی گنبدی شکل این هواپیما از RQ-4 Global Hawk (محصول همین شرکت) می باشد و از نظر ظاهری شباهت فراوانی بین این دو وجود دارد.

این پرنده ۱۴ متر طول و ۴۰ متر عرض (از ابتدای یک بال تا انتهای دیگری) دارد. وزن آن ۱۵ تن، حداکثر سرعت آن حدود ۵۷۴ کیلومتر بر ساعت است.

##@بهاران@##...
ما را در سایت ##@بهاران@## دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سیدسعیدبهروز saeed1350 بازدید : 269 تاريخ : دوشنبه 7 اسفند 1391 ساعت: 15:15