تــازه های عـــلم و فنــــــاوری

ساخت وبلاگ

این دستکش مخصوص شنا احتمالاً با الهام از پنجه‌های مرغابی و قورباغه طراحی شده است. پره‌های بین انگشت‌های این دستکش کمک می‌کند تا دست‌های شما موقع شنا کردن شبیه پارو عمل کند و از بقیه جلو بیفتید. جنس این دستکش از سیلیکون است و 3سایز مختلف هم دارد.

هیچ کس نیست که دلش بخواهد یک سوسک حمام را وسط اتاق در حال قدم زدن ببیند و همین تنفر، انگیزه ای شده تا این سوسک مصنوعی ساخته شود. اما پیشرفت تکنولوژی سبب شده که این یکی کمی نسبت به سوسک های پلاستیکی قدیمی متفاوت باشد و در آن از یک موتور داخلی استفاده شود که امکان حرکت کردن را به آن داده است.

‎اما موضوع فراتر از یک موتور ساده است. می توانید سوسک عزیزتان را از راه دور کنترل کنید و این کار توسط نصب یک اپلیکیشن روی آیفون هم امکان پذیر است.

‎با این حساب همه چیز برای عملیات ترساندن هدف آماده است. می توانید سوسک را در میان اتاق رها کنید و با آیفون به تعقیب قربانی مورد نظر بپردازید.

‎البته فراموش نکنید این گونه شوخی ها اصلا کار خوبی نیست و ضمنا باید منتظر عواقب اش هم باشید. اما اگر خیلی علاقمند هستید، این سوسک با قیمت 37 دلار به فروش می رسد!

یکی از مشکلات بزرگی که همیشه با آن سر و کار داریم، دندان درد و دندان های خراب و پوسیده است که درد طاقت فرسایی دارند. از طرفی هم مسواک زدن و مراقبت های دائمی بهداشتی دهان و دندان از آن کارهایی است که کمابیش سخت تر از تحمل درد دندان هستند. پس چاره چیست؟

دانشمندان مولکول جدیدی کشف کرده اند که می تواند دندان های شما را در برابر پوسیدگی مقاوم کند و حتی شاید روش های مراقبت از دندان ها را برای همیشه دست خوش تغییر کند. آنها به درستی و با نکته سنجی نام این ملکول را Keep 32 (ما ۳۲ دندان داریم) نامیده اند. این ملکول جدید می تواند باکتری هایی را که باعث پوسیدگی دندان می شوند، تنها طی ۶۰ ثانیه نابود کند.

در دهان ما یک باکتری کوچک به نام «استرپتوکوک میوتانس» زندگی می کند که عامل اصلی پوسیدگی دندان به شمار می آید. در واقع اگر بتوانیم راهی پیدا کنیم که این باکتری را از دهان حذف کنیم میزان پوسیدگی دندان ها به شدت کاهش پیدا می کند چرا که همه چیز در شروع پوسیدگی دندان زیر سر این موجود کوچک است.

José Córdoba محقق دانشگاه Yale و Erich Astudillo از دانشگاه Santiago می گویند این ملکول را توان به تمامی محصولات مراقبت از دهان و دندان ‫(‬مانند خمیردندان و دهان شویه‫)‬ افزود‫.‬ در واقع آنها ادعا می کنند که این ملکول را می توان به هر چیزی ‫(‬حتی آب نبات و آدامس‫) اضافه کرد.‬ ‫

سپس تنها کافی است که این محصول ۶۰ ثانیه در دهان شما باقی بماند تا Streptococcus Mutans های بدطینت را نابود کرده و دندان های شما را برای چندین ساعت در برابر پوسیدگی مقاوم و سرسخت نماید.

آنها تحقیقات شان را از سال ۲۰۰۵ آغاز کرده اند و به نظر می رسد که اکنون به هدف مورد نظر رسیده باشند. زیرا اکنون محصولی را در اختیار دارند که می تواند طی ۱۴ تا ۱۸ ماه آینده به بازار عرضه شود. آنها تصمیم دارند که پس از گذراندن آزمون های سلامت انسانی در آمریکا، مجوز استفاده از این ابداع و پتنت ثبت شده برای آن را در اختیار صنایع تولیدکننده ابزار و مواد مراقبت از دندان بگذارند.

ماه ها است که اخبار غیر رسمی میگوید در مهر ماه باید منتظر ارایه نسخه نهایی ویندوز 8 باشیم. اما خود شرکت مایکروسافت تا ساعاتی پیش این خبر را تایید نکرده بود. حالا می دانیم که در ماه اکتبر باید منتظر از راه رسیدن ویندوز جدید باشیم.

ضمن اینکه نسخه RTM این سیستم عامل هم ماه آینده میلادی در اختیار شرکت های همکار مایکروسافت قرار خواهد گرفت. با این حساب در مهر ماه باید منتظر معرفی طیف جدیدی از کامپیوتر ها و تبلت هایی باشید که با ویندوز جدید کار می کنند.

در کنار این خبر، مایکروسافت یک امکان جالب ویندوز 8 را هم معرفی کرد و آن توانایی نصب این سیستم عامل روی یک فلش مموری ۳۲ گیگابایتی است. چیزی که مایکروسافت نامش را Windows To Go گذاشته است.

در واقع می توانید ویندوز جدید را به صورت پرتابل روی یک فلش مموری نصب کنید و وقتی آن را به یک کامپیوتر دیگر حتی با نسخه های قدیمی تر ویندوز متصل کنید، ویندوز شما بوت می شود و سیستم عامل کامل ویندوز 8 به همراه تمام نرم افزار ها و تنظیمات شما همه جا در اختیارتان است.

امکانی عالی که اگر از فلش مموری مناسب و یو اس بی پرسرعت نسخه 3.0 استفاده کنید، احتمالا تجربه ای عالی از یک سیستم عامل جیبی به همراه خواهد داشت.

پزشکان در یک مطالعه جدید هشدار دادند که تماشای فیلم‌های سه‌ بعدی می‌تواند شما را بیمار کند.

فیلم‌هایی نظیر هوگو و آواتار و سایر فیلم‌هایی که به شکل سه بعدی نمایش داده می‌شوند هر چند بسیاری از بینندگان را هیجان‌زده می‌کنند اما ممکن است تا حدودی در شما احساس بیماری و حال ناخوشایندی ایجاد کنند.

نتایج یک بررسی جدید نشان داده است تماشاگران جوان و نیز افرادی که خیلی نزدیک به صفحه نمایش این تصاویر سه بعدی می‌نشینند بیش از تماشاگران مسن‌ترعلائمی چون تاری دید، حالت تهوع و یا علائم دیگر را تجربه می‌کنند.

به گزارش روزنامه بلومبرگ، سون _ نان یانگ، کارشناس ارشد کالج اوپتومتری دانشگاه پاسیفیک در آمریکا می‌گوید: تماشای فیلم‌های سه بعدی فقط تا زمانی بلامانع است که احساس بدی در شما ایجاد نکند اما اگر هنگام تماشای این فیلم‌ها علائم موقتی مثل اختلال دید و یا سرگیجه و تهوع را تجربه کردید از تماشای سه‌ بعدی این فیلم‌ها خودداری کنید.

این متخصصان می‌گویند: علائم فوق حداقل در صورت تماشای این فیلم‌ها در تلویزیون‌های خانگی کمتر می‌شوند. به علاوه چنانچه پس از تماشای این تصاویر دچار مشکلات دید شدید حتما به یک چشم پزشک مراجعه نمایید.


شاید شما نیز به یاد بیاورید. در بچگی یکی از بازیهای مان آن بود که یک نفر چیزی را در جایی مخفی می کرد و دیگری را با زدن ضربه و تولید صدا در پیدا کردن آن راهنمایی می کرد. هرچه قدر که فرد به مخفیگاه نزدیک تر می شد، شدت ضربه ها تند تر و هر چه بیشتر فاصله می گرفت، شدت ضربه ها کند تر بود. حالا محققین با ایده گرفتن از این بازی کودکانه طرحی را برای نابینایان ارائه کرده اند تا بتوانند اشیا اطراف خود را راحت تر شناسایی کنند.
 

تیمی از محققین دانشگاه Hebrew یک گجت پوشیدنی جدید به نام Eyemusic طراحی کرده اند که می تواند اطلاعات بینایی را به حجمی از صدای تم های موسیقی تبدیل و در اختیار افراد نابینا و کسانی که دچار اختلالات بینایی هستند، قرار دهد. این وسیله جدید یک عینک است که فرد نابینا آن را بر روی چشم خود قرار می دهد. بر روی فریم این عینک یک لنز دوربین جاسازی شده که با هدفونی در انتهای یکی از دسته های عینک در ارتباط است.
 

زمانی که فرد نابینا عینک را بر روی چشم خود می گذارد، این لنز فضای روبروی او را اسکن می کند. اسکن تصاویر از سمت چپ به راست انجام می شود. به این تصاویر اسکن شده soundscape گفته می شود. بر اساس هر صحنه اسکن شده یک قطعه موسیقی اجرا شده و صدای آن از طریق هدفون برای فرد نابینا پخش می شود.

هر چه که حرکت فرد به سمت نقاط موجود در منطقه اسکن بیشتر باشد، همان میزان صدای موسیقی قویتری برای او از طریق هدفون پخش می شود. در واقع سرنخ های صوتی، فرد نابینا را از طریق شدت و ضعف پخش صدا در وضعیت نزدیک و یا دور شدن به هدف های موجود در تصاویر اسکن شده، راهنمایی می کند.

نقش اصلی این تصاویر آن است که به زبان موزیکال ترجمه می شوند و با نشانه های شنیداری فرد نابینا را در راه یابی کمک می کنند. و البته برای هر رنگ نیز یکی از آلات موسیقی فرض می شود. برای مثال رنگ آبی صدای طبل، سبز صدای نی و .... تصویر با وضوح و کیفیت بالا در اسکن انجام شده، به معنی نزدیک شدن به شیئ مورد نظر و صدای آلات موسیقی به معنی دسترسی پیدا کردن به جسمی با رنگ خاص است. به این شکل فرد نابینا هم می تواند دوری و نزدیکی جسم را درک کند و هم اینکه یک درک موسیقیایی از رنگ های مختلف داشته و میان آنها تمایز قائل شود.
 

امید است با توسعه این طرح وسیله ای حساس تر و قابل استفاده برای نابینایان ایجاد شود تا آنها نیز قادر باشند کارهای خود را نظیر خرید و یا گردش خارج از منزل، بدون نیاز به کمک دیگران انجام دهند.


امروزه یکی از مشکلات اصلی خودروهای الکتریکی، اتمام سریع شارژ و برد کم مسافت آنها در برابر رقبای سوخت فسیلی شان است. اما تصمیم گیری برای سرمایه گذاری روی ماشین های الکتریکی در صورت حل این مشکل و امکان طی مسافت بسیار بالا بدون نیاز به شارژ، بسیار آسان تر می شود. این همان ایده ای است که باعث تشکیل تیم تحقیقاتی برای کار بر روی نمونه اولیه جاده با الکتریسیته بیسیم در دانشگاه تویوهاشی ژاپن شده است.

این تیم طی برنامه نمایشی که در دانشگاه تویوهاشی ترتیب داده بود، با موفقیت نیروی الکتریسیته را از درون یک لایه بتنی به ضخامت ۱۰ سانتی متر عبور داد. آنها موفق شدند نیروی برق ۵۰ تا ۶۰ واتی را از درون بلوک سیمانی عبور داده و از طریق دو چرخ اتومبیل آن را به لامپ برسانند. این پروژه EVER یا Electric Vehicle on Electrified Roadway نام دارد و اعضای تیم تحقیقاتی امیدوارند که روزی این رویا به واقعیت بپیوندد و ماشین های الکتریکی بدون نیاز به شارژ، مسیرهای طولانی را در اتوبان ها بپیمایند.

البته تا محقق شدن چنین آرزویی هنوز باید از برخی موانع عبور کرد. مهم ترین مانع هم، آن است که برای شارژ ماشین الکتریکی هنگام عبور از چنین جاده ای، نیاز به الکتریسیته ای داریم که ۱۰۰ برابر قویتر از آنچه امروز آزمایش شد، باشد. و البته باید بتواند از لایه بتنی با قطری حداقل دو برابر میزان تست شده عبور کند. این تیم تحقیقاتی می گوید که در حال کار بر روی بهبود و افزایش کارایی این سیستم هستند و قصد دارند کار را تا مرحله تجاری سازی ایده شان پیش ببرند. مانع مهم دیگر در زمینه اجرایی شدن چنین طرحی، نیاز به نوسازی خیابان، جاده و بزرگراه ها و عبور ابزارهای لازم از زیر آنها است که هزینه بسیار زیادی را می طلبد

##@بهاران@##...
ما را در سایت ##@بهاران@## دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سیدسعیدبهروز saeed1350 بازدید : 369 تاريخ : دوشنبه 7 اسفند 1391 ساعت: 15:15