تــازه های عـــلم و فنــــــاوری

ساخت وبلاگ

عکسی می بینید، در واقع طرح مفهومی V‪-‬Pole است که توسط نویسنده کانادایی Douglas Coupland عرضه شده و ایده اصلی آن ارائه خدمات و امکانات ویژه به همراه زیبا سازی محیط است. یک تیر چراغ برق که ارتباطات، روشنایی و الکتریسیته را یک جا در اختیار عابران می گذارد.

این نویسنده در ماه جاری به همراه شهردار ونکوور مدل اولیه این چراق برق را به نمایش گذارد که دارای واحدهای رنگی ویژه نصب آنتن های وای فای و دکل اپراتورهای موبایل، چراغ LED ویژه ای برای روشن کردن خیابان و پریزهای مخصوصی برای شارژ اتومبیل های برقی است. در طرح V‪-‬Pole (حرف V از نام ونکوور) حتی بخش ویژه ای برای شارژ بیسیم ماشین های برقی هم پیش بینی شده است.


شهردار ونکوور هم می گوید که با رونمایی از طرح Coupland قصد داریم ونکوور را به عنوان یک شهر پیشرو و پیشرفته که دوستدار تکنولوژی است، معرفی کنیم. صرفه نظر از تمام موانع جدی که در راه تبدیل این ایده به واقعیت قرار دارند (مانند هزینه تولید یا شیوه تامین ارتباط لازم برای بخش وایرلس و موبایل آن) V‪-‬Pole محصولی است که علاوه بر ارتباطات ناپیدا، محیطی زیبا و شاد را با رنگ های زنده اش فراهم خواهد آورد.

گر از آمپول می ترسید، فناوری جدید یک تیم از دانشگاه ام آی تی احتمالا خبر خوشحال کننده ای است. سال ها است که تیم های تحقیقاتی مختلفی بر روی ساخت یک جایگزین برای تزریق های فعلی کار می کنند و نمونه های مختلفی نیز تا اینجا ساخته شده. اما شاید این یکی مدلی باشد که باید منتظر فراگیر شدن اش باشیم.

بخش مهندسی مکانیک این دانشگاه، دستگاهی ساخته که دارو را از طریق جت به درون بافت تزریق می کند و نیازی به استفاده از سوزن نیست. این دستگاه با استفاده از فشار، تزریق را انجام می دهد و از آنجایی که قطر مورد نیاز برای تزریق بسیار کمتر از سوزن و در واقع به اندازه نیش یک پشه است، شما چیزی احساس نمی کنید.

آنها می گویند این دستگاه آنقدر سریع و دقیق عمل می کند که می توان دارو را به شکل پودر با آن تزریق کرد و می توان تزریق درون چشم و گوش میانی را هم با آن انجام داد.

یکی از کاربردهای مهم این دستگاه برای بیماران دیابتی است که بسیاری از آنها نیاز به تزریق های روزانه دارند. و البته کسانی هم که از سوزن وحشت دارند از به بازار آمدن این محصول خوشحال خواهند شد.


قفل در که شاید قدمت آن در هر شکلی به هزاران سال برسد، در جدیدترین نوآوری فناوری با یک برنامه اجرایی به عنوان “یونی کی” برای تلفنهای هوشمند آی فن و اندروید جایگزین شده است.
برنامه اجرایی "یونی کی" (UniKey) سیگنال بلوتوثی از طرف تلفن آی فن، اندروید یا بلک بری کاربر به دستگیره قفل که جفت همین برنامه اجرایی است، ارسال می کند.کاری که کاربر باید انجام دهد این است که وقتی به در می رسد سطح خارجی قفل را در نقطه ای که زبانه الکترونیکی قفل وجود دارد لمس کند؛ همین تماس هنگامی که کاربر محل را ترک می کند و می خواهد در را پشت سر خود قفل کند نیز صورت می گیرد.
درحالی که فرونکردن کلید در قفل و چرخاندن قفل می تواند متقاعد کننده باشد، ممکن است تا اینجا این مطرح شود که توانایی این سیستم برای محدودیت دسترسی به نسخه های کپی شده از کلید چه راهکاری اندیشیده است پرسشهایی مطرح شود.برای مثال هنگامی که مهمانی وارد خانه شما می شود می توانید کلید خانه را از طریق یک پیام متنی به تلفن وی منتقل کنید.این کپی از کلید می تواند یک بار مصرف باشد تا تاریخ مصرف خاصی برای آن تعیین شود. حتی بدون توجه به این که چه تاریخی برای آن انتخاب شده شما می توانید در هر زمانی که خواستید کلید را منقضی کنید.
افرادی چون خدمتکاران منزل نیز می توانند کلیدهایی داشته باشند که تنها در مواقع خاصی در را باز کند.
اگر کاربر به هر علتی تلفن همراه خود را از دست بدهد، قفل خود را با تلفن جدید تنظیم می کند. این قفل همچنین دارای یک کلید فیزیکی است که در صورت گم شدن تلفن باید از آن استفاده کنید.


این هواپیماSolar Impulse نام دارد و از سوییس برای رسیدن به شمال آفریقا پرواز کرده است تا نخستین پرواز بین قاره ای اش را انجام داده باشد. پروازی که قرار است تا هفته آینده طول بکشد.

هواپیما در این پرواز ۲۵۰۰ کیلومتری یک فرود هم در اسپانیا خواهد داشت تا خلبان تعویض شود. در آن بیش از ۱۲۰۰۰ سلول خورشیدی به کار رفته تا انرژی لازم را جهت موتورهای آن تامین کند. باطری های هواپیما نیز انرژی لازم را برای شب هنگام ذخیره می کنند.

این یک هواپیمای آزمایشی است و فعلا فقط برای پرواز در شرایط جوی خوب ساخته شده. اما این پرواز، آزمون نهایی است برای اینکه تا سال ۲۰۱۴ مدل جدیدتری از آن ساخته شود که قرار است دور دنیا را پرواز کند.

این پروژه برای ساخت هوایپمای خورشیدی از سال ۲۰۰۳ آغاز شده و آنها تا اینجا حدود ۱۰۰ میلیون دلار برای توسعه آن هزینه کرده اند و همانطور که گفته شد در صورت موفقیت آمیز بودن این پرواز، قرار است سال ۲۰۱۴ شاهد مدل جدیدتر آن باشیم که به دور دنیا پرواز خواهد کرد.


دوچرخه سوارها تاکنون هیچگاه نگران دوربینهای کنترل سرعت نبوده‌اند اما در سایه پیشرفت فناوری، یک شرکت اتومبیل سازی آلمانی ایده ساخت دوچرخه ای را ارائه داده که ۸۰ کیلومتر در ساعت سرعت داشته باشد.
شرکت اتومبیل سازی آئودی (Audi) با استفاده از اصول طراحی موتور مسابقه دوچرخه الکترونیکی به نام  Wörthersee را ساخته است.
این دوچرخه چون یک اتومبیل فرمول یک از هر ابزاری که به آن نیاز خواهید داشت برخوردار است و یکی از مهمترین ویژگیهای این دوچرخه برخورداری از یک موتور الکترونیکی است که وقتی پدال زدن برای کاربر آن خسته کننده می شود می توان به راحتی از سرعت قابل توجه آن برخوردار شد.دوچرخه سوار می تواند بین ۵ حالت دوچرخه سواری از جمله حالت قدرت کامل ماهیچه، موتور الکتریکی یا پدال زدن همراه با موتور الکتریکی یکی را انتخاب کند.
در حالت قدرت کامل ماهیچه، قدرت حرکت کاملا به پاهای دوچرخه سوار بستگی دارد درحالی که در حالت پدالی موتور الکتریکی به دوچرخه سوار کمک می کند که سرعت را تا ۸۰ کیلومتر در ساعت بالا ببرد و اگر حالت ‘eGrip’ را انتخاب کنید این دوچرخه الکتریکی آئودی تنها براساس موتور الکتریکی کار می کند و می تواند سرعت را تا ۵۰ کیلومتر در ساعت بالا ببرد.


محققان معتقدند، برخی افراد مادرزادی موفق به دنیا می‌آیند و پیروزی یا شکست یک مسأله کاملا ژنتیکی است!
درحالی که پیش از این نقش خانواده و محیط بر موفقیت افراد مورد تأکید قرار گرفته بود، تحقیقات جدید تأثیر ژنتیک را بر موفقیت یا شکست افراد را نشان می‌دهد.
تحقیقات نشان می‌دهد، روابط اجتماعی، معاشرتی بودن، کنترل بر نفس و داشتن هدف در زندگی یک مسأله ژنتیکی است؛ در حقیقت DNA‌ هر فرد نقش بسزایی در رشد این ویژگی‌ها ایفا می‌کند و جنبه‌های مختلف شخصیت می‌تواند باعث شکست یا پیروزی فرد شود.
محققان دانشگاه ادینبورگ در این پژوهش ۸۰۰ جفت دوقلو را از لحاظ سطح نگرش به زندگی و تأثیر طبیعت و پرورش مورد پرسش قرار دادند.
یکی از روش های متداول برای بررسی تأثیرات ژنتیکی بر افراد، مقایسه دوقلوهای همسان با خصوصیات 
در حقیقت ژن های افراد تعیین کننده قدرت و مقاومت هر فرد هستند که در برخی افراد باعث تسلیم نشدن در برابر مشکلات و دست یابی به موفقیت نهایی می شود و در برخی دیگر باعث نامیدی و سرخوردگی زودهنگام می‌شود.
پروفسور «تیموتی بیتز» خاطرنشان می‌کند: ماهیت زندگی خوب و تأثیر آن بر موفقیت افراد از زمان یونان باستان مورد بحث بوده است. افرادی که قادر به مدیریت زندگی خود هستند و از روابط خوب و قدرت تعامل با دیگران برخوردارند، بیش از سایرین در زندگی به موفقیت دست می‌یابند که همه این ویژگی ها یک مسأله کاملا ژنتیکی است.
نتایج این تحقیق در مجله Joual of Personality منتشر شده است.


به نظر شما اسم این دستگاه را چه می توان گذاشت؟ کاملا شبیه یک پرینتر است. اما تفاوت اش در اینجا است که کاغذ های پرینت شده را در آن قرار می دهید و از طرف دیگر کاغذ سفید تحویل می گیرید!

مهندس های سازنده این دستگاه، راهی پیدا کرده اند که با استفاده از لیزر، جوهر را از روی کاغذها پاک کنند تا بتوان دوباره از آنها استفاده کرد. آنها از لیزر سبز برای این کار استفاده می کنند چرا که بیشترین توانایی را برای این کار دارد.

محقق های دانشگاه کمبریج از پالس های کوتاه لیزر برای پاک کردن کلمات و تصاویر از روی کاغذ استفاده کرده اند. لیزر در واقع جوهر روی کاغذ را بخار می کند. اما به گونه ای که آسیبی به خود کاغذ زده نمی شود.
آنها می گوید این امکان را می توان در آینده به پرینتر ها و دستگاه های فتوکپی اضافه کرد تا یک دکمه Unprint هم داشته باشند. این روش روی جوهر مدل های بسیار متنوعی از پرینترها و دستگاه های فتوکپی کار می کند و به راحتی قابل استفاده است.
تیم سازنده می گوید شرکت های مختلفی برای داشتن این فناوری به آنها مراجعه کرده اند تا اولین دستگاه Unprint دنیا را به بازار بفرستند.
اگر استفاده از این فناوری فراگیر بشود ممکن است صرفه جویی زیادی در مصرف کاغذ به وجود بیاید و جان هزاران درخت نجات پیدا کند. کافی است تصور کنید تمام جزوه هایی که بعد از امتحانات بلامصرف می مانند، تبدیل به کاغذ های سفید بشوند.

##@بهاران@##...
ما را در سایت ##@بهاران@## دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : سیدسعیدبهروز saeed1350 بازدید : 473 تاريخ : دوشنبه 7 اسفند 1391 ساعت: 15:15